Onze cursussen

Algemene cursus standaard/latin : (start op 14 september 2021)
Hierin komen Engelse Wals, Quickstep, Tango, Slow Fox en Weense Wals (standaard) en Chacha, Samba, Rumba, Jive en Paso Doble aan bod.  Een veelheid aan dansen die stuk voor stuk zeer leuk zijn om te doen.  
Deze cursus wordt elk jaar verder gezet : zo zijn er elk jaar beginnerscursussen, maar ook 2e, 3e, 4e en 5e jaar cursussen.

Cursus Swing : (start op 14 september 2021)
Zoals de naam het zegt wordt hier de swing aangeleerd op een vlotte, speelse wijze.  Je leert er een reeks leuke figuren en moves om op elk feest van te genieten.

Cursussen Techniek standaard/latin :
Hierin wordt vooral gewerkt aan de techniek van deze dansen.  Niet wat je danst, maar hoe je danst is hier het doel.  Naarmate je techniek beter ontwikkelt, wordt ook je eigen dansbeleving steeds leuker.  Deze cursussen richten zich tot hen die kwalitatief beter willen worden en/of ook aan wedstrijden willen deelnemen.  MOMENTEEL wordt deze cursus niet ingericht wegens CORONA regels.

Trainingen : wekelijks op vrijdagavond om 21.00 uur.  MOMENTEEL is het aantal deelnemers beperkt wegens CORONA regels.

Privélessen :
Privélessen kunnen steeds worden geboekt na afspraak.  Zij kunnen genomen worden voor alle dansen die tot het hogergenoemd aanbod behoren en bovendien ook voor het aanleren van een ‘openingsdans’ op bvb het huwelijk op zelf gekozen muziek.

 

Dansclub Beveren

Waar dansen een plezier is

Contacteer ons vrijblijvend

Adres Dansclub Beveren

Zaal olympia
Kruibekesteenweg 8
9120 Beveren
Email ons op eddy.arbyn@gmail.com
Gsm: 0497 53 12 25

a